Terembérlés

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK, JELENLEG NINCSEN BÉRBEADHATÓ TERMÜNK!

 


Rendezvények, oktatások, tanfolyamok, és képzések kiváló színtere lehet a Hunyadi Inkubátorház, ráadásul Kecskeméten a legkedvezőbb áron. Lehetőség van néhány órára, vagy akár egész napra is bérbe, igénybe venni termeinket.

Földszinti rendezvénytermünk 50 négyzetméteres, ahol akár 60-70 fő is kényelmesen el tud helyezkedni. Színházsorosan, iskolapadosan és még sok egyéb más módon be tudjuk rendezni az ügyfelek igényeihez mérten. Biztosítunk projektort, flipchart táblát és minden egyéb technikai eszközt, amire szükségük lehet.

Inkubátorházunk több mint 20 bérbe adható irodahelyiséggel büszkélkedhet, ehhez társul még a szintén bérelhető földszinti rendezvénytermünk, az első emeleti tárgyalónk és a második emeleti modern oktatótermünk.

A 2. emeleten van egy 36 négyzetméteres, kifejezetten oktatóteremnek kialakított helyiség. Jelenleg ez 16 főre van kalibrálva PC-kel, monitorokkal, valamint smart board intelligens táblával és minden egyéb szükséges technikai felszereltséggel együtt. Igény szerint ez a terem is bizonyos létszámig bővíthető.

 

Emeleti tárgyaló

Emeleti oktatóterem